Jobbe hos oss

Er du målbevisst, utadvendt, engasjert og strukturert?
Har gode samarbeidsevner og er lysten på å utvikle deg?
Glad i mur og betong? Da er vi i Engebretsen Betong & Mur AS
på jakt etter DEG!

Vi i Engebretsen Betong & Mur er alltid på utkikk etter gode medarbeidere.
Vi har stort fokus på videreføring av faget, og det gjør vi gjennom blant annet rekruttering. Vi ønsker både fagarbeidere og lærlinger velkommen med på laget.

SØK HER

Det er de ansatte som er bedriftens beste ressurs

Med en stadig økende oppdragsmengde, trenger vi å utvide laget med flere likesinnede.

Vi er ute etter deg som kan tradisjonell forskaling, systemforskaling, armering og som har erfaring med utførelse av plasstøpte betongkonstruksjoner.
Du som søker bør også være engasjert, strukturert, utadvendt og målbevisst. Siden vi er en godt sammensveiset gjeng, ønsker vi at du har gode samarbeidsevner og vilje til kompetanseheving i tillegg.

Hos oss får du en stabil, trygg og spennende fremtid.
Her er ingen dager like og du får bryne deg på mange inspirerende og utfordrende oppgaver. Vi påtar oss kun oppdrag for større og mindre entreprenører.

Betongarbeid2

Vi har et stort fokus på HMS

Vi i Engebretsen Betong & Mur er en bedrift som ikke bare bryr oss om driftsresultater, men også de ansatte. Hele bedriften må fungere optimalt,
og vi skal ivareta våre ansatte på best mulig vis. Vi har et stort fokus på HMS,
vi har tariffavtale som sikrer mange goder for de ansatte, blant annet AFP-ordning, og vi er opptatt av å ta vare på hele mennesket.

Vi ser også etter ny prosjektleder. Denne personen må ha tatt fagbrev som betongarbeider/forskalingssnekker samt ha fullført teknisk fagskole og skal lede arbeiderne ute på byggeplassene.

Vi trenger også flere på kontoret. Vi ønsker å få på plass en prosjektsekretær. Denne personen vil avlaste prosjektlederne med administrative oppgaver innen KS og HMS samt annet arbeid som kreves.

Ser du etter en jobb der du kan utvikle deg og jobbe i et godt miljø, ikke nøl med å legge inn en søknad. Vi er alltid på jakt etter dyktige fagfolk.
For å søke, trykk på knappen under og skriv noen ord om deg selv og hvem du er så tar vi kontakt med deg. Legg gjerne ved CV, men det er ikke noe krav.
SØK HER

Engebretsen Betong & Mur AS

  • Vi ble etablert i 1996 av Jan Erik Engebretsen.
  • Vi har i dag 27 ansatte.
  • Hovedbase på Råde, men visjonen er å være kundens førstevalg når det gjelder betongarbeid i hele regionen.
  • Startet som et murerfirma med hovedfokus på mur, puss og flislegging, men har i dag fullt fokus på betongarbeid.
  • Stort fokus på HMS, og har en egen HMS-ansvarlig som tar risikovurdering før hvert prosjekt og som står for kursing og opplæring av de ansatte.
  • Opptatt av rekruttering, og har til enhver tid 1-2 lærlinger i firmaet.
  • Søker nye, erfarne betongarbeidere.

SØK HER

Klikk eller dra en fil til dette området for å laste opp.

Praksiskandidatordningen

Praksiskandidatordningen er en ordning for personer som kan dokumentere lang og allsidig yrkespraksis. Praksiskandidatordningen er derfor ikke en opplæringsordning, men en rett til å melde seg til fag- eller svenneprøve uten opplæring i skole og læretid i bedrift.

Hva er en praksiskandidat?
En praksiskandidat er en privatist i yrkesfag med yrkespraksis, men som mangler teori for å få fag- eller svennebrev . Du kan gå opp til fag- eller svenneprøve hvis du: har dokumentert minst 25% lengre relevant praksis enn vanlig læretid i videregående opplæring, vanligvis fem år.